Ваше замовлення оформлене!

Закрити

У вашому кошику порожньо

Закрити
Головна / Новини/ Цукор у Вашому раціоні

Цукор у Вашому раціоні

Тростинний і буряковий цукор є важливим харчовим продуктом, а глюкоза, що в ньому міститься - основним джерелом енергії для функціонування людського організму. Вона сприяє нормальному функціонуванню нервової системи, допомагає роботі м'язів і суглобів і бере участь в обмінних процесах в нашому організмі.

Нормальна концентрація глюкози в крові здорової людини становить 60-100 мг/дл. Після прийому вуглеводної їжі рівень глюкози зростає протягом години до ~150 мг/дл. Вживання цукру внутрішньо або внутрішньовенне введення глюкози прописують лікарі при деяких захворюваннях печінки, а також при отруєннях, тому що вона підвищує опір печінки до токсинів.

Лідером з виробництва цукру є Бразилія, де в рік виробляється понад 35 тис. тонн цього продукту. Вона ж є лідером за споживанням на душу населення.

Засвоєння тростинного цукру відбувається повільно, так як він відноситься до складних комплексних вуглеводів. Якісний тростинний цукор завдяки своїм природним властивостям часто використовують в дієтах, в комплексах для відновлення після тренувань, у дитячому харчуванні і в раціоні людей, схильних до алергічних недуг. Також він найкраще поєднується з чаєм, кавою і додає не тільки солодкості, але і підсилює аромат. Саме тому його ще називають «чайний цукор».

Існує ще безліч рослин, з яких отримують цукор. Крім звичного цукру з цукрового буряку та тростини, в різних країнах виготовляють кленовий, пальмовий, сорговий цукор і т.д.

Компанія «Оазис» рада запропонувати Вам асортимент білого і тростинного цукру: цукор-рафінад, цукор-пісок в упаковках 1кг і в стіках загальною вагою 500г.